Upgrade PC

Home »  SERVICII IT »  Upgrade PC

upgrade pc

Upgrade Calculator

     Fie ca doresti performante mai bune de la calculatorul tau sau sa inlocuiesti piesele defecte cu unele mai bune, Goldnet asigura upgrade pc la preturi avantajoase, oferind consultanta gratuita in ce priveste alegerea pieselor si alte informatii importante precum compatibilitatea acestora.
Atunci cand doriti sa faceti upgrade pc, exista anumite componente ce pot fi inlocuite cu unele mai performante, desi nu este necesara inlocuire tuturor componentelor, aceasta fiind alegerea clientului ni functie de necesitate si buget.
Spre deosebire de un laptop, un pc poate fi imbunatatit mult mai usor prin inlocuirea anumitor componente de calculatoare cheie, cu unele mai performante, operatiune mult mai complicata si uneori imposibila in cazul laptopurilor.

Upgrade PC Procesor

     Upgrade PC procesor, se poate face inlocuind procesorul cu unul mai puternic ce lucreaza la o frecventa mai mare si are mai multe nuclee. Noul procesor mai puternic trebuie sa fie compatibil cu socketul placii de baza, fie cea veche fie cu cea nou cumparata.

Upgrade PC Memorii RAM

     Atunci cand se doreste upgrade de memorie RAM, este recomandat ca placutele(daca sunt mai multe) sa fie de la acelasi producator si sa aiba aceeasi frecventa, pentru a fi siguri ca sunt compatibile.
Daca vrei sa treci de la DDR2 la DDR3 de exemplu, va trebui sa te asiguri ca placa ta de baza suporta acest tip de memorii. Diferentele dintre DDR1, DDR2, DDR3 si DDR4 consta in viteza de transfer si capacitatea per placuta.

La Goldnet Service SRL, o placuta de rami DDR2 cu o capacitate de 2GB, costa 100 de lei iar o placuta DDR3 cu aceeasi capacitate 120 RON.

Upgrade placa video

     Multe calculatoare aflate in folosinta au placa video integrata pe placa de baza ceea ce limiteaza utilizatorii atunci cand acestia se joaca sau urmaresc filme HD. Inlocuirea unei placi video la calculator se face simplu fata de laptop iar avantajele sunt evidente.

Daca doriti o placa video dedicata sau alte servicii IT contactati-ne la 0744.471.936 sau 031.401.1084 iar noi va aducem pe comanda placa video dorita si va oferim consultanta pentru a ne asigura ca placa video noua se va potrivi pe configuratia pc-ului dumneavoastra.

Leave a Reply