Inlocuire ventilator PC

Home »  SERVICII IT »  Inlocuire ventilator PC

inlocuire ventilator pc

Inlocuire ventilator PC in Bucuresti

     Calculatorul are in componenta mai multe ventilatoare care au ca scop racirea anumitor piese pentru o functionare optima. Unul dintre cele mai importante ventilatoare din pc este cel conectat pe procesor, care asigura racirea procesorului, componenta care emana cea mai mare caldura in interiorul carcasei, dupa placa video.

     Al doilea ventilator important este cel al sursei de alimentare care poate fi inlocuit in anumite situatii fara a schimba si sursa si are acelasi rol extrem de important, de evacuare a aerului cald degajat de componentele din interiorul carcasei.

     Desi operatiunea de inlocuire ventilator PC nu este complicata, este recomandat sa apelati la un service daca nu aveti un minim de experienta in montarea si demontarea pieselor unui PC.

Cand schimbam ventilatorul?

     Sunt doua situatii in care utilizatorii de calculatoare ajung sa aiba nevoie de inlocuire ventilator pc si anume, atunci cand ventilatoarele nu mai functioneaza astfel ca racirea calculatorului este inexistenta sau atunci cand acestea sunt prea zgomotoase iar utilizatorul doreste un cooler mai silentios din diferite motive.
Oricare ar fi motivul pentru care aveti nevoie de inlocuire ventilator pc, la Goldnet se va rezolva rapid, ieftin si sigur!

Pret inlocuire ventilator PC

Manopera efectuata de catre tehnician costa 25 de lei la care se adauga pretul ventilatorului care poate costa intre 25 si 50 de lei sau poate depasi suma de 50 de lei in anumite situatii in care calculatorul are ventilatoare mai putin comune.
Daca ai nevoie de inlocuirea ventilatorului aceasta este o ocazie potrivita pentru a efectua si o curatare interna a calculatorului, pentru care vei plati intre 25 si 50 de lei (in functie de cate ventilatoare si cipuri are pc-ul dvs).

Leave a Reply