Inlocuire Sursa Alimentare Calculator

Home »  SERVICII IT »  Inlocuire Sursa Alimentare Calculator

inlocuire sursa alimentare calculator

Inlocuire Sursa Alimentare Calculator la Goldnet Service SRL

     Sursa de alimentare este piesa unui calcualator in care se introduce calbul de alimentare si care preia curentul alternativ si furnizeaza curent continuu componentelor hardware ale unui calculator.
Sursele de alimentare pot fi AT,ATX sau ATX 2, iar atunci cand alegeti un anume tip de sursa trebuie sa tineti cont de specificatiile componentelor hardware ale calculatorului.

Cand stim ca este defecta sursa

     Primul semn care indica un calculator cu o sursa defecta, este legat de faptul ca pc-ul nu se mai aprinde. Atunci cand apasati pe butonul de power, nu se intampla nimic sau porneste dar se inchide brusc dupa doar cateva secunde de functionare. Un calculatoru cu sursa defecta se repara pe loc la sediul nostru iar diagnosticarea se face gratuit pe loc, pentru a ne asigura ca sursa este defecta si nu exista alte componente defecte care ar putea impiedica pc-ul sa se aprinda.

Preturi Inlocuire Sursa Alimentare Calculator

     Pretul unei surse de alimentare second hand este de 50 de lei, montajul fiind gratuit!Sursele de alimentare noi costa 75 de lei iar montajul 25 de lei.
Montarea unei surse este o operatiune simpla, putand fi efectuata si de catre client, insa recomandam sa va lasati in baza profesionistilor pentru a evita eventuale neplaceri.

Pentru inlocuire sursa alimentare sunati de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:30 la numerele 0731.119.713 / 031.401.1084 / 0744.471.936 iar reprezentatul firmei care va preia apelul, va face o programare pentru inlocuirea sursei, in functie de timpul de care dispuneti.