PROGRAMUL RABLA PC

Home »  PROGRAMUL RABLA PC

Programul rabla pc – Goldnet Service SRL

programul rabla pc
     Programul rabla PC este destinat utilizatorilor care au un calculator mai vechi sau mai putin performant. Programul rabla pc este o optiune atunci cand doriti un pc mai bun sau cand calculatorul s-a stricat iar reparatia nu renteaza.
     Daca ai un calculator defect sau vechi il poti aduce la Goldnet Service Calculatoare, unde vei primi pentru el o reducere intre 50 si 200 de lei, in functie de defecte si configuratie. Reducerea se va aplica la achizitia unui calculator second hand de la Goldnet. Orice pc second hand cumparat de la noi are garantie si o configuratie peste cea a vechiului calculator.

     De obicei, utilizatorii care folosesc programul rabla pentru calculator, au acasa un pc vechi cu DDR1 si un procesor single core, configuratie ce nu mai poate face fata sistemelor de operare, browserelor sau jocurilor din zilele noastre.
Avem calculatoare second hand pe stoc cu preturi de la 300 de lei iar in functie de cerintele dumneavoastra, putem face un calculator sh custom, in functie de componentele dorite si bugetul clientului.

SUNA ACUM LA 0731.119.713 SI UN TEHNICIAN ITI VA EVALUA CORECT CALCULATORUL IN FUNCTIE DE CARACTERISTICILE SI/SAU DEFECTELE ACESTUIA. ITI FACEM PE LOC O OFERTA AVANTAJOASA DACA DORESTI SA CUMPERI UN PC SH PERFECT FUNCTIONAL SI SA SCAPI DE RABLA TA.

Leave a Reply