Curatare Calculator

Home »  SERVICII IT »  Curatare Calculator

curatare calculator

Curatare calculator de la Goldnet Service

     Curatarea unui calculator este foarte importanta pentru buna functionare pe termen lung dar si pentru mentinerea performantelor ridicate.
Daca nu ai facut pana acum o curatare a calculatorului iti recomandam sa apelezi la Goldnet Service pentru curatare calculator, astfel pc-ul tau va functiona in parametrii optimi si tu vei fi multumit de acesta.
Curatarea unui calculator presupune demontarea acestuia, curatarea integratelor cu un alcool izopropilic si inlocuirea pastei termoconductoare aplicata intre procesor si radiator care asigura racirea procesorului.

Pret Curatare Calculator

     Curatarea simpla a calculatorului costa 25 de lei iar in situatiile in care se intervine pentru degriparea radiatoarelor sau alte operatiuni, curatarea costa 50 de lei.
Radiatorul sau radiatoarele, se pot gripa datorita utilizarii indelungate si lipsa curatarii la timp. Un radiator gripat nu va asigura racirea componentelor iar acest lucru duce in timp la aparitia altor defecte.

Asiguram si curatare laptop la sediul nostru, operatiune care costa de la 50 de lei si poate ajuneg la 80 de lei daca trebuie desfacut complet si demontata placa de baza pentru a ajunge la procesor. La curatarea laptopului de praf inlocuim si pasta termoconductoare de pe procesor, pasta care asigura racirea corespunzatoare. Recomandam alegerea unei paste termoconductoare cu argint care asigura o racire superioara. In eventualitatea in care ai probleme cu ventilatoarele, ne putem ocupa si de inlocuirea ventilatoarelor mai ales ca fara acestea racirea nu va fi facuta corespunzator iar curatarea nu ar avea efectul asteptat daca ventilatoarele nu ar functiona corespunzator.

Pentru curatare calculator sunati de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:30 la numerele 0731.119.713 / 031.401.1084 / 0744.471.936 iar reprezentatul firmei care va preia apelul, va face o programare pentru curatare calculator, in functie de timpul de care dispuneti.