Reparatii Monitoare LCD

Home »  SERVICII IT »  Reparatii Monitoare LCD

reparatii monitoare lcd

Reparatii Monitoare

     La Goldnet Service SRL efectuam reparatii monitoare LCD, LED, CTR indiferent de producatorul monitorului, model, diagonala sau defectul semnalat. Majoritatea modelelor de monitoare de pe piata sunt produse de firme precum: Acer, Asus, AOC, Alienware, Belinea, Benq, Dell, Elotouch, Eizo, Fujitsu Siemens, Hp, Horizon, Hanns, Iiyama, IBM, LG, Lenovo, Myria, NEC, Samsung, Sharp, Philips, Panasonic, ViewSonic dar mai pot fi si alti producatori. Indiferent de numele firmei care a produs monitorul, noi suntem aici gata sa il reparam!

     Atunci cand constati ca monitorul nu mai functioneaza corespunzator sau deloc, trebuie sa il aduci la noi la service, sau sa ne suni si noi vom trimite un curier sa il ridice de la usa ta. Diagnosticarea defectelor este gratuita iar taxa de deplasare tur-retur costa 30 de lei.

Cand ai nevoie de reparatii monitoare

     Atunci cand un monitor, fie LCD, LED sau CRT, se defecteaza, acesta ar putea avea urmatorul comportament: se aprinde dar se stinge imediat sau dupa o perioada relativ mica de functionare, se aprinde ledul, intra curent in el dar pe ecran nu este afisat nimic, afiseaza imaginile cu dungi verticale/orizontale sau imaginea este distorsionata, dublata, alba etc. In toate aceste situatii monitorul va trebui dus la service monitoare pentru reparatie altfel fiind de nefolosit.
Daca nu iti putem repara monitorul, iti vom oferi o alternativa ieftina alegand din lista noastra de monitoare second hand.

Preturi reparatii monitoare LCD

     Preturile pentru reparatia monitoarelor pot varia in functie de complexitatea si tipul defectului.
Daca pretul reparatiei este prea mare si nu renteaza reparatia, atunci puteti achizitiona un monitor second hand, perfect functional si cu garantie 6 luni, de la Goldnet Service. Indiferent ce varianta alegi, tehnicienii nostrii vor trata situatia cu profesionalism si responsabilitate.

Leave a Reply