Devirusare si Optimizare Sistem

Home »  SERVICII IT »  Devirusare si Optimizare Sistem

devirusare si optimizare sistem

Devirusare si Optimizare Calculator de la Goldnet Service SRL

Asiguram devirusare si optimizare sistem atat pentru firme cat si pentru utilizatorii casnici.

     Devirusarea este un proces important ce trebuie facut constant iar daca ati rulat calculatorul fara un sistem antivirus cu licenta la zi, aveti nevoie cu siguranta de devirusarea calculatorului.
Pierderea datelor datorita virusarii calculatoarelor va cauzeaza pierderi de bani si timp, ca sa nu mai pomenim de frustrarea resimtita. Atata vreme cat computerele dvs functioneaza, produc bani, insa imaginati-va ce pierderi puteti avea daca nu puteti emite facturi, nu stiti stocul de produse, etc., pentru simplul motiv ca securitatea calculatoarelor dvs a fost compromisa.Astfel puteti pierde clienti sau intr-un caz extrem puteti chiar iesi de pe piata.
Vezi si oferta de recuperare date!

     Este cel mai bine ca Dvs sa va vedeti linistiti de treaba si sa lasati specialistii nostri sa se ocupe de devirusarea calculatoarelor din compania Dvs.
In fiecare zi pe langa cei 500 000 de virusi, viermi, troieni, spyware, malware cunoscuti apar multi altii noi, mult mai agresivi si periculosi cee ce face necesara o operatiune periodica de devirusare calculatoare.

     Optimizarea sistemului consta in curatarea calculatorului de programe freeware instalate fie accidental fie voit, programe de care nu va folositi si care ingreuneaza rularea sistemului de operare. De asemenea in pachetul de optimizare se asigura curatarea registrilor ce ruleaza sub sistemul de operare dar si optimizarea programelor de la start up, programe ce ruleaza o data cu windows-ul si care nu au o utilitate practica pentru dumneavoastra.

Pret devirusare si optimizare sistem

Instalare sistem antivirus

Orice pc trebuie sa aiba un sistem antivirus actualizat la zi, pentru a proteja calculatorul de virusii informatici vechi sau noi aparuti. Un antivirus neactualizat nu va putea proteja corespunzator sistemul dvs.

Daca doriti sa va devirusati singuri calculatorul, puteti incerca folosind unul dintre sistemele antivirus de la NOD32-ESET cu licenta provizorie de 30 de zile insa devirusarea este un proces mult mai amplu si poate implica alte programe care pe langa antivirus sa deviruseze complet sistemul dvs.
Vezi si oferta de instalare windows!